Υλικά:
- 250 γρ. φυτική μαργαρίνη
- 400 γρ. κουβερτούρα
- 1 φλ.τσ. ζάχαρη μαύρη
- 4 αυγά
- 2μιση φλ.τσ. φαριν απ
- 300 γρ. σοκολάτα άσπρη
- 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την μαργαρίνη,αποσύρουμε από την φωτιά & ρίχνουμε την κουβερτούρα να διαλυθεί.
- Όταν κρυώσει ελαφρά το ρίχνουνε & αυτό στο μίξερ & συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι & το ενσωματώνουμε & αυτό.
- Λαδώνουμε ένα πιρέξ καλά & ρίχνουμε μέσα το μίγμα.
- Το στρώνουμε.
- Σπάμε σε κομμάτια την άσπρη & την γάλακτος σοκολάτα & τις βυθίζουμε εναλλάξ μέσα στο μίγμα μας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου