Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Κιμαδόπιτα


Υλικά:
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • 1 μεγάλο αυγό
  • ελαιόλαδο
  • κεφαλοτύρι τριμμένο (όσο θέλετε,προσοχή στο αλάτι αν είναι πολύ αλμυρό)
  • αλάτι,πιπέρι
 
Εκτέλεση:
 
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια & στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα & να εξατμιστούν τα υγρά του.
Προσθέτουμε την ντομάτα,αλάτι,πιπέρι & βράζουμε για 15'-20'.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει & προσθέτουμε το αυγό & ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε & το κεφαλοτύρι.
Απλώνουμε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας,σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο,χαράζουμε & ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου