Υλικά:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 μεγάλο αυγό
- ελαιόλαδο
- κεφαλοτύρι τριμμένο (όσο θέλετε,προσοχή στο αλάτι αν είναι πολύ αλμυρό)
- αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια & στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα & να εξατμιστούν τα υγρά του.
Προσθέτουμε την ντομάτα,αλάτι,πιπέρι & βράζουμε για 15'-20'.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει & προσθέτουμε το αυγό & ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε & το κεφαλοτύρι.
Απλώνουμε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας,σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο,χαράζουμε & ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου