Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Τσίζ κέικ

Μία συνταγή απ' τα χεράκια της μαμάς Νικολέτας!!



Υλικά
  • 2 πακέτα ολικής άλεσης digestive
  • 1 γιαούρτι σταγγιστό μπλε total
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα filadelfia 300gr
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού λεμόνι
  • μαρμελάδα βύσσινο ή κεράσι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μπισκότα στο μπλέιντερ & τα χτυπάμε,μετά τα καβουρδίζουμε με 4 κουταλιές βιταμ.Τα στρώνουμε στο ταψάκι μας & τα χτυπάμε με τον πάτο ενός μπρικιού.
Μετά χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα,μετά βάζουμε το γιαούρτι,το τυρί κρέμα & τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιόμορφο & στο τέλος προσθέτουμε & το λεμόνι.Τα βάζουμε πάνω από τα μπισκότα & τα στρώνουμε ομοιόμορφα.
Μετά βάζουμε την μαρμελάδα που έχουμε διαλέξει.Αν είναι πολύ πηχτή,την χτυπάμε για λίγο στο μπλέιντερ.Μετά βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για να παγώσει.Όσες πιο πολλές ώρες μείνει στο ψυγείο,τόσο πιο πολύ θα πήξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου