Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Κορμός σοκολάτας

Μία αγαπημένη συνταγή για τον γνωστό σε όλους μας Κορμό σοκολάτας-μωσαϊκό!


Υλικά
  • 750 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
  • 1 μισό φλυτζάνι τσαγιού άχνη
  • 2 κουταλιές σούπας κακάο
  • 125 γρ. μαργαρίνη
  • 1 φλυτζάνι καφέ λικέρ
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
  • 2 κρόκους αβγών

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαργαρίνη & προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το γάλα,το λικέρ,τα αβγά & το κακάο μέχρι να γίνει μίγμα.
Σπάμε τα μπισκότα ακανόνιστα & τα ρίχνουμε μέσα.
Ανακατεύουμε καλά & πάνω σε μια λαδόκολα το πλάθουμε σαν κορμό.
Το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει & είναι έτοιμο.

1 σχόλιο:

  1. βασικα το βαζουμε στην καταψυξη να δεσει και μετα οταν το βγλουμε μπορουμε να λιωσουμε κουβερτουρα και το χυσουμε απο πανω και παλι καταψυξη. ειναι τελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή